top of page

A Gardrób Művészeti Csoport pályázatot hirdet budapesti és pest megyei általános iskolák, illetve óvodák részére.

 

 

A pályázat tartalma:

A Gardrób Művészeti Csoport A nyúl és a róka című előadásának szponzori támogatásból és minimális önerőből (pályázó) való megvalósulása. A pályázat lehetőséget teremt arra, hogy az előadás díját a pályázó intézmény lehetőségeihez mérten alakítsuk.  A pályázóktól azt kérjük, hogy néhány mondatban foglalják össze, miért látnák szívesen az előadást, miért gondolják fontosnak, hogy élőzenés interaktív színházi előadás valósuljon meg az intézmény falai között. E mellett kérjük, hogy a jelentkezési lapon tüntessék fel, milyen összeggel tudnak hozzájárulni az előadás megvalósulásához. A fellépési díjból fennmaradó összeget szponzori támogatás fedezi. Ez a szponzori támogatás lehetővé teszi társulatunknak, hogy az előadást ott is színre vigyük ahol eddig anyagi korlátokba ütköztünk.

Beadási határidő:

2017. október 13.

A jelentkezéseket a beérkezés sorrendjében bíráljuk.

Időszak: 2017. október 24. – 2018. február 5.

Pályázati feltételek:

  • a pályázó rendelkezik a Gardrób Művészeti Csoport A nyúl és a róka című előadásához szükséges megfelelő technikai körülményekkel (kérdéses esetben helyszínbejárás kérhető), melyeket a 2. sz. melléklet tartalmaz.

  • jelentkezési lap kitöltése az alábbi linken https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScr0ZMpzE8BTkjK7ldirF7wyfMtRzuOiC2vch2wMpplwItpJA/viewform

  • a pályázatban meghirdetett időpontok egyikének kiválasztása, leegyeztetése. (Egy intézmény több időpontra is pályázhat.) 

pályázat_részletek
bottom of page