A projekt megnevezése: Komplex tehetségfejlesztés Alsózsolcán 2.

Projektazonosító: NTP-KNI-20-0132

Szerződött támogatás összege: 1.300.000 Ft

A program befejezési dátuma: 2021. június 30.

A program tartalmának rövid bemutatása: Projektünk általános iskolásoknak mutatja be a modern művészeteket 60 órás, tanórán kívüli, élmény-, felfedezés- és alkotásközpontú, komplex tehetséggondozó programban.

Hangszeres, vokális, mozgáskultúra és digitális ismereteket adunk át, gyakorlati foglalkozásokkal egybekötve. 

A projekt végére a diákok nem csak átfogó képet kapnak a kortárs művészetek alkotói világáról, de megtapasztalják az együttes zenélés, éneklés, közös alkotás lehetőségeit, örömét. 

A csoportos munka segíti a szocializációt, a jövőbeli alkotói csoportok megteremtését. A projekt végén TÁRGYIASULT ALKOTÁSként a diákok a zárógálán előadják az elkészített projekteket, amit képben-hangban rögzítünk és elhelyezünk online videó-megosztó felületen, valamint a honlapon, mindenki számára elérhetővé téve ezeket

 

A projekt megvalósulását a Nemzeti Tehetség Program és a Miniszterelnökség/Családokért Felelős Tárca Nélküli Miniszter támogatja az „A hazai és határon túli köznevelési intézményekben, iskolai rendszerű szakképzést folytató intézményekben működő komplex tehetséggondozó programok támogatása” alprogam keretében.

 © 2020 by Judit Nagy

Gardrób Művészeti Csoport

Budapest, Magyarország 

gardrob@gardrobcsoport.hu

Támogatóink: